Гръцките власти обявиха днес, че въвеждат  допълнителни мерки при влизане

...
Гръцките власти обявиха днес, че въвеждат  допълнителни мерки при влизане
Коментари Харесай

Гърция с допълнителни мерки при влизане през сухопътните граници на сезонни работници и по съществени причини

Гръцките управляващи оповестиха през днешния ден, че въвеждат  спомагателни ограничения при влизане през сухопътните граници, в това число от България, по основни аргументи и за сезонните служащи.
По информация на посолството ни в Атина от 00:00 часа на 22 юли 2020 година до 4 август 2020 година по основни аргументи - служебни, здравни, фамилни, от България през сухопътните граници в Гърция може да се влиза само през Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата-Промахон ” и през Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Маказа-Нимфеа “. Пътуванията ще се потвърждават със съответните документи.
Чуждите жители, работещи в гръцкото земеделие (сезонни работници), които изоставен Гърция до 4 август 2020 година, няма да бъдат допускани назад на гръцка територия до анулация на актуалното решение.
Нововъведените ограничения са по отношение на ограничение разпространяването на ковид и не се отнасят за пътуващите за туризъм.
Припомняме, че все още туристите могат да влизат от България в Гърция през сухопътните граници единствено през Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата-Промахон ” с запълнен в период от най-малко 24 часа преди влизането електронен формуляр, генериращ QR код, както и с документ за отрицателен резултат от изработен PCR тест в границите на 72 часа преди прекосяване на границата.
Вижте още:
НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 20 юли
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР